Nerezový Design Exclusive


Exkluzivní novinky – NEREZOVÝ DESIGN v barvách, které dodávají vaší koupelně jedinečný vzhled.

Stainless Design Exclusive je určen znalcům. Série je založena na naší renomované kolekci z kartáčované nerezové oceli a zaměřuje se na náročného zákazníka, který chce do interiéru toalety přinést nový a estetický rozměr tím, že vytvoří prostor spojující funkční a základní hygienu s přídavnou hodnotou.

Skupina výrobků Stainless Design Exclusive je nabízena ve velké paletě standardních barev a odnímatelných odstínů. Sofistikovaný vzhled je dosažen pomocí speciální technologické technologie, která vytváří kovový povrch v různých úrovních lesku a strukturách. Technologie také zajišťuje silný a odolný povrch proti poškrábání.

Barvy jako měď, bronz a mosaz jsou moderní a moderní. Další populární volby jsou teplé zlaté odstíny; ale také tmavě modrá je jemná a přináší sofistikovanou hloubku do toaletních prostor tím, že přidává kontrast do místnosti, která je často neutrální s bílými dlaždicemi na stěnách a podlahách.

Barvy exkluzivní kolekce jsou vyráběny výhradně na objednávku. Kontaktujte nás na adrese dandryer@dandryer.cz pomocí konkrétního dotazu.